Τι αποφάσισε το Τοπικό Συμβούλιο της Παλαίρου. Ομόφωνο όχι στο αίτημα του Ξενοδοχείου PALEROS BEACH HOTEL για την διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο μπροστά από αυτό

Συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 10/5/2020 το Τοπικό Συμβούλιο κοινότητας Παλαίρου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΣΠΥΡΟΣ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ». 
Στην Συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ρούφης Αχιλλέας ο αντιπρόεδρος Στάχτιαρης Δημήτριος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, Δελαπόρτας Κωνσταντίνος, Λίτος Θανάσης, Μπουρδούβαλης Δημήτρης, Δελαπόρτα Ελένη, Γαρίδας Χρήστος. 

Την εισήγηση των θεμάτων έκανε ο πρόεδρος. 
Το πρώτο θέμα που απασχόλησε το Τοπικό συμβούλιο ήταν η γνωμοδότηση για το αίτημα της εταιρίας PALEROS BEACH HOTEL στο ποταμάκι για διακοπή της κυκλοφορίας μπροστά από το Ξενοδοχείο και να στέλνει τα αυτοκίνητα πίσω από το Ξενοδοχείο. 
Η απόφαση του Συμβουλίου ήταν ομόφωνη όχι στο κλείσιμο του παραλιακού δρόμου. 
Στο Δεύτερο Θέμα ψήφισε υπέρ του ψηφίσματος που είχε βγάλει ο Δήμος για τα Χυτά και ενάντια το άρθρο 93 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση. 
Και συζητήθηκε και το τρίτο θέμα για τις ομπρέλες στις Παραλίες. 
Στην συνεδρίαση ήταν και αρκετοί Ζαβερδιανοί οι οποίοι έκαναν διάφορες ερωτήσεις στα θέματα του Δ.Σ. και γενικότερα. 
Στην Συνεδρίαση ήταν παρών ο Αντιδήμαρχος Κώστας Τσακάλης που έδωσε απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Παλαίρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια