Υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι της Παλαίρου από το CLUB HYDROWORLD DIVE

Χθες Κυριακή 07 Ιουνίου 2020 το πρωί το CLUB HYDROWORLD DIVE πραγματοποίησε  με  μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία υποβρύχιο καθαρισμό στο λιμάνι της Παλαίρου.
Το CLUB HYDROWORLD DIVE ευχαριστεί όλους τους δύτες όπου συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια για καθαρή θάλασσα από πλαστικά και ρυπογόνα αντικείμενα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΥΤΕΣ

Σαμαρτζής Αθανάσιος-Ράπτη Ανδρομάχη-Μπίζος Βασίλειος-Τσακάλη Ζωη-Στρατηγός Γεώργιος-Lyon Pippa-Chapell Rich-Γεωργάκης Ανδρέας-Γεωργάκης Γεώργιος-Κουνάβης Χρήστος-Χαρούλης Νικόλαος-Κοτσάκης Ανδρέας-Τσουνάκας Βλάσης-Nikoai Fillipov.
Ευχαριστώ την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον κ.Αντιδήμαρχο Τσακάλη Κωνσταντίνο και Πρόεδρο Ρούφη Αχιλλέα για την ενεργή συμμετοχή τους και την παροχή απαραίτητων υλικών.
Ευχαριστώ την Λιμενική Αρχή Λευκάδας όπου με την συμβολή των Ανθυποπλοίαρχου Λ.Σ. Σκεπετάρη Πέτρου Αρχικελευστή Λ.Σ. Μαργιέλη Νικόλαου και την παρουσία του Υπολιμενάρχη Προκοπίου Δημήτρη υπήρξε επίβλεψη της δράσης μας.
Επίσης να ευχαριστήσω το κατάστημα YACHT CLUB για το υπέροχο πρωινό κέρασμα όπως και το κατάστημα ΦΑΡΟΣ για το κέρασμα (μπύρες και μεζέδες)μετά το τέλος της δράσης μας.
Τέλος να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην συλλογή των απορριμάτων σε συνεργασία με τους δύτες καθώς και τους φωτογράφους μας Μπόβα Δέσποινα-Αραβαντινού Ευγενία-Κρυάδα Μαρία.
Συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε την δράση μας προς το τέλος Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε να βρούμε το λιμάνι ποιο καθαρό
Βασιλειος Σκορδαλης













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια